John Cooper Works Anahtarı

John Cooper Works Anahtar yapımı;

Mini cooper markalı araçlarınızın anahtar ihtiyaçlarında size yardımcı olmaktadır Her araç markası, farklı bir kapı ve kilit sistemine sahiptir. Bir yedek anahtar çıkarılırken, bu özellikler göz önüne alınmalıdır. Aksi durumda aracın kapısı ve kilidi yüksek maliyetli hasarlar görebilir.

 Anahtar yapımında uzman bir ekiple görev almaktayız. Ekibimiz araçların ihtiyaçlarına en uygun anahtarları, hızlı şekilde üretmektedir. Anahtar yapımında kullandığımız araçlar, günümüzün en yeni teknolojisini içermektedir. Bu sayede ihtiyaca uygun anahtarların üretilmesi sağlanmaktadır.

 Profesyonel hizmetlerimiz kayıp anahtar gibi durumlarda sizlere en pratik çözümleri getirmektedir. Anahtar yapımı, profesyonel olduğu kadar en uygun fiyatları içermektedir. Firmamız, kaliteyi uygun fiyata satın almanızı hedefler. Hızlı ve güvenli çalışmalarımızdan yararlanmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Bmw bünyesinde olan Mini 2007 sonrası modellerinde immobilizer sistemini CAS sistemi olarak değişmiştir. bu sistemde anahtarınızın fonksiyonları daha da gelişmiştir. örneğin anahtarınızdan KM okunabiliyor, araçın özelliklerini anahtarınıza göre kişiselleştirebiliyorsunuz. CAS sistemide aynı EWS sisteminde oldugu gibi CAS1, CAS2, CAS3 olarak 2007 sonrası modellerde kullanılmaktadır.